Welkom op onze website!

Graag bieden we u een duidelijk overzicht van onze activiteiten als verzekeringsmakelaar en financieel dienstverlener. Zo hopen wij u optimaal van dienst te zijn en te oriënteren. Energieke groeten, René Gorissen

Lees meer

Persoonlijk comfort. Voor vandaag & morgen.

Palmers is uw adviseur in verzekeringen en financiële dienstverlening. Als makelaar bevinden we ons in een volkomen onafhankelijke positie ten opzichte van verzekeringsmaatschappijen en financiële instellingen en kunnen we uw belangen optimaal behartigen.

Zowel particulieren, zelfstandigen als ondernemers kunnen op ons vertrouwen. Ons team beschikt over een hoge vakkundigheid en ruime ervaring waardoor u steeds kunt rekenen op een professionele werkwijze.

Palmers is tot op heden volledig in familiale handen en deze financiële onafhankelijkheid en goede reputatie bij partnermaatschappijen vormt een garantie voor zeer concurrentiële prijszetting en uiterst hoogstaande dienstverlening. Als stabiel familiebedrijf beogen we een vooruitstrevende, dynamische totaalservice en kiezen we voor maatwerk.

En het allerbelangrijkste voor ons… bent u.

Elke klant, ongeacht de grootte, verdient bij ons een eersteklas service, gericht op zijn unieke behoefte. In onze vertrouwensrelatie met u willen we een essentiële meerwaarde betekenen in de brug naar de verzekeraar of de financiële instelling.